search
Heftige, maar ijzersterke thriller staat binnenkort in zijn geheel op Netflix en gaat je omver blazen
Series / Nieuws

Heftige, maar ijzersterke thriller staat binnenkort in zijn geheel op Netflix en gaat je omver blazen

Killing Eve is een spannende serie over de intense jacht tussen een inlichtingenofficier en een huurmoordenaar.

Ben je klaar voor intriges, spanning en obsessie? Killing Eve is een serie die je absoluut niet wilt missen. Voordat je begint met kijken, zijn er vijf belangrijke dingen die je moet weten om goed voorbereid te zijn op deze duistere en verslavende thriller.

Waar gaat de serie over?


De serie draait om de meeslepende jacht tussen Eve Polastri, een Britse inlichtingenofficier, en Villanelle, een briljante maar gevaarlijke huurmoordenaar. Terwijl Eve vastberaden is om Villanelle te vangen, ontstaat er een complexe en obsessieve relatie tussen hen die leidt tot onverwachte wendingen en psychologische spanning.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie werd gecreëerd door Phoebe Waller-Bridge, bekend van Fleabag, en is gebaseerd op de boekenreeks Codename Villanelle van Luke Jennings. Met haar unieke stijl en scherpe dialogen heeft Waller-Bridge een serie neergezet die zowel spannend als intelligent is. De show is geproduceerd door Sid Gentle Films in samenwerking met BBC America.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Sandra Oh als Eve Polastri en Jodie Comer als Villanelle. Sandra Oh is vooral bekend van haar rol als Cristina Yang in Grey’s Anatomy, terwijl Jodie Comer doorbrak met haar rol in Doctor Foster. Fiona Shaw, die Carolyn Martens speelt, is een andere ster in de cast, bekend van haar werk in Harry Potter als Petunia Dursley.

Voor wie is deze serie?


De serie is perfect voor fans van psychologische thrillers en drama's vol spanning en complexe personages. Als je genoten hebt van series zoals The Fall of Mindhunter, dan is Killing Eve zeker iets voor jou. De serie biedt een mix van donkere humor, spanning en onverwachte plotwendingen.



Is de serie te bingen?


Absoluut! Met vier seizoenen en elk seizoen bestaande uit acht afleveringen van ongeveer 40 minuten, is Killing Eve ideaal voor een binge-watch marathon. Bereid je voor op een intense kijkervaring die je niet snel loslaat.

Killing Eve is te streamen op Netflix vanaf 29 augustus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Killing Eve: heb jij deze serie al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen