search
Deze bizarre en epische Netflix Original gaat de streamer vanaf donderdag helemaal veroveren
Series / Nieuws

Deze bizarre en epische Netflix Original gaat de streamer vanaf donderdag helemaal veroveren

'KAOS' herschrijft Griekse mythen met donkere humor, onverwachte wendingen en eigentijdse twists.

Als je klaar bent voor een gedurfde, nieuwe kijk op de klassieke Griekse mythologie, dan is KAOS de serie voor jou. Deze serie herschrijft oude verhalen op een manier die zowel verrassend als verfrissend is. Hier zijn vijf dingen die je moet weten voordat je deze unieke show gaat bekijken.

Waar gaat de serie over?


KAOS biedt een moderne hervertelling van bekende Griekse mythen. De serie volgt goden, titanen en stervelingen terwijl hun loten zich op onverwachte manieren ontvouwen. Het verhaal zit vol met donkere humor, onverwachte wendingen en een flinke dosis mystiek, waardoor de oude verhalen een nieuwe, eigentijdse twist krijgen.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gecreëerd door Charlie Covell, die eerder verantwoordelijk was voor het succes van The End of the F***ing World. Met KAOS brengt Covell haar unieke, satirische stem naar de klassieke mythologie, waarbij ze traditionele verhalen ondersteboven keert en nieuwe betekenislagen toevoegt. De serie wordt geproduceerd door Netflix en Sister Pictures.

Wie spelen er in de serie?


De cast van KAOS bestaat uit een mix van bekende en opkomende talenten. Jeff Goldblum speelt Zeus, de koning van de goden, terwijl Janet McTeer te zien is als Hera, zijn gemanipuleerde echtgenote. David Thewlis speelt Hades, de duistere god van de onderwereld. Daarnaast zijn er rollen voor talenten zoals Cliff Curtis en Debi Mazar.

Voor wie is deze serie?


KAOS is ideaal voor liefhebbers van mythologie die openstaan voor een moderne, soms absurde herinterpretatie. Fans van series zoals American Gods of Good Omens zullen de mix van humor, drama en mythologie zeker waarderen. De serie biedt een frisse kijk op bekende verhalen, vol met onverwachte twists en visuele pracht.



Is de serie te bingen?


Ja, KAOS is volledig geschikt voor binge-watching. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk ongeveer 45 minuten, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Bereid je voor op een reis door een magische wereld waar niets is wat het lijkt.

KAOS is 29 augustus beschikbaar om te streamen op Netflix. Zet deze serie zeker op je kijklijst!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij KAOS kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen