search
Verrassende en onbekende misdaadseries op Netflix: deze 4 mag je niet missen
Series / Nieuws

Verrassende en onbekende misdaadseries op Netflix: deze 4 mag je niet missen

dit is een test om te zien dat je de

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

A Nearly Normal Family (En helt vanlig familj)



Deze Scandinavische drama-misdaadserie verscheen vorig jaar met zes afleveringen op Netflix. Op Rotten Tomatoes is de serie bij pers en publiek goed ontvangen. Het krijgt van hen een waarderingscijfer van 76%.

De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat in A Nearly Normal Family uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.



When They See Us



Vanaf hier benaderen onze aanraders de perfecte scores op Rotten Tomatoes. Deze serie kan rekenen op een score van maar liefst 97%. Stream alle afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Het leven van vijf tieners uit Harlem verandert in een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. When They See Us is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.



Unbelievable



Een aangrijpende misdaadserie met een ijzersterke uitvoering van actrice Kaitlyn Dever. Naast een Golden Globe-nominatie voor Dever en de serie, krijgt het op de Tomatometer een score van 98%. Stream alle acht afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Een jonge vrouw wordt in beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Ook Unbelievable is gebaseerd op ware gebeurtenissen.



Worst Roommate Ever



Heb je weleens een verschrikkelijke huisgenoot gehad? Dan kun je je vast wel herkennen in deze misdaadserie. Met twee seizoenen van deze onheilspellende titel op Netflix krijgt het op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100%.

Gewelddadige oplichters. IJskoude moordenaars. De angstaanjagende waargebeurde verhalen van Worst Roommate Ever onthullen enkele van de ergste vormen van samenwonen die je je kunt voorstellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Goede kijktips?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen