search
Deze 'Gossip Girl'-sterren konden tijdens de opnames niet van elkaar afblijven
Series / Celebrity

Deze 'Gossip Girl'-sterren konden tijdens de opnames niet van elkaar afblijven

Op de set van Gossip Girl bleek de chemie niet alleen voor de camera te bestaan, maar bloeide er ook achter de schermen een echte romance op.

Op de set van Gossip Girl was het niet alleen maar drama, er was ook ruimte voor romantiek achter de schermen. Acteurs Sebastian Stan en Leighton Meester, bekend van hun rollen als Carter Baizen en Blair Waldorf, ontwikkelden tijdens de opnames een relatie die duurde tot 2010.

Het koppel ontmoette elkaar in 2007 toen ze samen op de set van Gossip Girl belandden. Begin 2008 begonnen de eerste roddels naar boven te komen over hun relatie toen ze gespot waren in een restaurant, waar ze niet van elkaar af konden blijven.

Liefdevolle relatie
Ondanks dat de personages uit Gossip Girl bekend staan om hun manipulatieve gedrag, was het een liefdevolle relatie buiten de schermen. Zo speelde Stan de rol van Baizen, een personage die een ingewikkelde relatie heeft met de manipulatieve rol van Meester. Maar toen Stan destijds sprak met People over hun romance noemde hij zichzelf "een echte geluksvogel".

Toen er gevraagd werd naar de kus-scene tussen Meester en mede-acteur Ed Westwick reageerde Stan met een glimlach dat het maar werk is en dat hij degene is die haar uiteindelijk mee naar huis neemt.

The breakup en erna
In 2010 ging het stel uit elkaar nadat Meester de relatie afkapte, met als reden dat ze niet goed is met relaties en dat ze er niet zo van houdt. Daarnaast vertelde ze Seventeen dat ze altijd opgelucht is wanneer een relatie eindigt. Echter voegde ze er wel aan toe dat het einde van de relatie met Stan de enige was waarbij het beëindigen hard aankwam, ondanks dat het haar veel heeft geleerd over het leven en de liefde.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram


Hoewel de relatie tussen Meester en Stan eindigde, hebben beide hun carrière succesvol voortgezet. Meester trouwde met acteur Adam Brody, terwijl Stan bekend werd in het Marvel Cinematic Universe als Bucky Barnes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij iemand die Gossip Girl keer op keer kan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen