search
Briljante en must see misdaadserie met 95% op Rotten Tomatoes: "een van de beste series"
Series / Specials

Briljante en must see misdaadserie met 95% op Rotten Tomatoes: "een van de beste series"

'Mr. Inbetween' is een bewerking van de film 'The Magician' uit 2005.

Wil je zowel actie zien als lachen? Dan moet je de komedie-misdaadserie Mr. Inbetween zien. Deze Australische serie kwam uit in 2018 en is een bewerking van de film The Magician uit 2005, die werd gemaakt en geschreven door Scott Ryan.

Ryan hernam zijn hoofdrol van de film en heeft de serie ook geschreven. Nash Edgerton fungeerde als regisseur. Mr. Inbetween liep van 2018 tot 2021 en bestaat uit drie seizoenen en 26 afleveringen. Naast Ryan spelen onder andere ook Justin Rosniak, Brooke Satchwell en Damon Herriman mee in de serie.

Verhaal


Mr. Inbetween speelt zich af en werd gefilmd in Sydney. Het volgt Raymond "Ray" Shoesmith (Ryan), een huurmoordenaar die zijn criminele activiteiten met zijn sociale en familieleven probeert te verzoenen. Hij is gescheiden maar probeert een goede vader te zijn voor zijn dochter Brittany (Chika Yasumura), die hij kreeg met zijn ex-vrouw Jacinta (Natalie Tran).

Hij probeert ook een liefdevolle vriend te zijn voor Ally (Satchwell) en een goede verzorger voor zijn zieke broer Bruce (Nicholas Cassim). Ray dekt ook zijn vriend Gary (Rosniak) in wanneer nodig en volgt de bevelen van zijn baas Freddy (Herriman) zonder vragen. Ray gaat op zijn eigen gewelddadige manier om met criminelen en monsters. Dit gedrag begint echter zijn tol te eisen en beïnvloedt zijn relaties.

Lovende kritieken


Mr. Inbetween kreeg lovende kritieken en prijzen voor het schrijven, de regie, de uitvoeringen en de toon. Zowel The Hollywood Reporter als Entertainment Weekly noemden het een van de beste series in 2018. Mr. Inbetween heeft dan ook een hoge score van 95% op Rotten Tomatoes.



De kritische consensus van de site luidt: "De vertrouwde opzet van Mr Inbetween wordt snel vergeven dankzij de vakkundig opgebouwde spanning en een betoverende performance van Scott Ryan." Het eerste seizoen werd al goed gevonden met een score van 90%, maar het tweede seizoen was zelfs nog beter en heeft een perfecte score van 100%. Zoals Debi Enker van The Age het zo mooi beschrijft: "Een donkere, fonkelende parel."

Kijken?


Wil je Mr. Inbetween zien? Je kan de serie bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is Mr. Inbetween een directe must see!

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen