search
Veelgeprezen misdaadthriller gaat door: meer spanning in seizoen 2
Series / Nieuws

Veelgeprezen misdaadthriller gaat door: meer spanning in seizoen 2

Er komt weer een nieuw hoofdstuk aan uit de rauwe wereld van het gepolariseerde VK.

De combinatie van drama, thriller en misdaad, aangevuld met de acteerprestaties van Peter Capaldi en Cush Jumbo, maakt Criminal Record zeer de moeite waard. Goed nieuws voor de fans: seizoen twee is onderweg!

De thriller is bedacht en geschreven door Paul Rutman en zal opnieuw Detective Chief Inspector Daniel Hegarty (Capaldi) en Detective Sergeant June Lenker (Jumbo) volgen terwijl ze verwikkeld raken in een ingewikkeld moordonderzoek.

Politiek-maatschappelijk thema


In seizoen twee neemt June Lenker de leiding tijdens een incident waarbij extreemrechtse tegenbetogers een politieke bijeenkomst aanvallen. Tijdens deze confrontatie komt een jonge man om het leven, wat June met schuldgevoelens achterlaat en haar vastberaden maakt om de onbekende dader te vinden.

Junes beste hoop om de dader te vinden, ligt bij Daniel Hegarty, die inmiddels een belangrijke rol speelt in de schimmige wereld van politie-inlichtingen. Hij zou de antwoorden kunnen hebben die ze nodig heeft, maar om zijn hulp te krijgen, moet ze akkoord gaan met een gevaarlijke deal.

Goede cijfers


Apple TV+ bracht het eerste seizoen van Criminal Record afgelopen januari uit en heeft sindsdien prima gescoord. De serie met Doctor Who-ster Capaldi krijgt op IMDb een degelijke score van 7,1 en op Rotten Tomatoes zelfs een score van 90%.



Totdat het nieuwe seizoen uitkomt kun je nog eens alle afleveringen van het eerste seizoen Criminal Record streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Criminal Record gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen