search
Na de opnames voor 'Mad Men' doken deze twee acteurs met elkaar het bed in
Series / Celebrity

Na de opnames voor 'Mad Men' doken deze twee acteurs met elkaar het bed in

Van de dramatische wereld van Mad Men naar een huwelijk: een liefde die begon op de set en bloeide in het echte leven.

De hitserie Mad Men staat bekend om de complexe personages en realistische en gedetailleerde weergave van de reclame wereld in de jaren 1960. Maar voor twee acteurs uit de serie betekende de serie het begin van hun liefdesverhaal.

Voor Alexis Bledel en Vincent Kartheiser, bekend in de serie als Beth Dawes en Pete Campbell, is de relatie van de personages overgegaan naar een echte romance. De twee ontmoetten elkaar op de set van de populaire show, waar hun personages een kortstondige maar complexe affaire hadden. Hun relatie liep uit tot een huwelijk.

Het huwelijk


Het geluk spat van het stel af, zo zei Kartheiser tegen Us Weekly dat hij een erg gelukkige man is en zichzelf er telkens aan moet herinneren dat hij 'verloofde' mag zeggen in plaats van 'vriendin'. Na twee jaar samen te zijn gaf het stel het jawoord in 2014.

Het koppel trouwde tijdens een kleinschalige, besloten ceremonie in Ojai, Californië. Het was een ontspannen en intieme familiegelegenheid. In 2015 werd hun gezin uitgebreid met een zoontje. De zwangerschap hield het stel geheim voor het publiek.

De breuk


Na een acht jaar durende relatie kwam er in 2022 toch een einde aan nadat Kartheiser een scheiding had aangevraagd. In de jaren ervoor verscheen het stel al niet meer samen in het openbaar. Deze groeiende afstand speelde ook een rol in de scheiding. Kartheiser werd beschreven als een eenzame wolf.

Bekijk op instagram



Bledel, bekend van Gilmore Girls en The Handmaid's Tale waarvoor ze in 2017 een Primetime Emmy Award won, trok zich terug uit de schijnwerpers na de scheiding. Wel blijft ze actief in de industrie en heeft ze aangegeven open te staan voor nieuwe projecten. Kartheiser bleef ook actief in de industrie, met regelmatig nieuwe projecten, met zijn laatste verschijning in het derde seizoen van Titans. Ze hebben beiden duidelijk gemaakt dat hun prioriteit bij hun werk en gezin ligt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Mad Men?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen