search
Nieuwe brute serie van 'Peaky Blinders'-maker: Bekijk hier de eerste beelden
Series / Nieuws

Nieuwe brute serie van 'Peaky Blinders'-maker: Bekijk hier de eerste beelden

Ook in 'A Thousand Blows' gaat het er niet bepaald zacht aan toe.

In 2022 kwam er een einde aan de succesvolle misdaadserie Peaky Blinders. Het brein achter de rauwe serie, Steven Knight, heeft in de tussentijd bepaald niet stilgezeten.

Volgend jaar verschijnt namelijk al de volgende serie van zijn hand. Die serie zal de naam A Thousand Blows dragen. Net als Peaky Blinders belooft ook de nieuwe serie ruw en gewelddadig te zijn.

Illegale bokscircuit


A Thousand Blows volgt namelijk een aantal personages in de wereld van het illegale boksen in Londen in het tijdperk 1880-1890. De boksserie wordt geproduceerd door Hulu, dat nu de eerste beelden van de hoofdpersonages heeft vrijgegeven.

Die worden gespeeld door Stephen Graham (Peaky Blinders, Boiling Point, Boardwalk Empire) als Sugar Goodson, Erin Doherty (The Crown) als Mary Carr, en de BAFTA award-winnende acteur Malachi Kirby (Small Axe) als Hezekiah Moscow.

2025


De foto's vind je hieronder. In Nederland zal A Thousand Blows verschijnen op Disney+. De streamer heeft de serie op het menu staan voor 2025. Een exacte datum volgt later nog.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Al interesse in A Thousand Blows?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen