search
Supersterk Glen Powell ondergaat halve metamorphose voor nieuwe serie 'Chad Powers'
Series / Nieuws

Supersterk Glen Powell ondergaat halve metamorphose voor nieuwe serie 'Chad Powers'

Powell is dit jaar in heel wat films te zien, maar laat zich nu ook gelden in serieland.

Disney heeft een eerste foto onthuld van de populaire Glen Powell als het titulaire personage in Hulu-serie Chad Powers. Deze foto kun je hieronder bekijken.

De foto komt heel snel nadat er verschillende foto's genomen door de paparazzi eerder vandaag online verschenen. Daar heeft Disney nu dus korte metten mee gemaakt.

Sullige football-ster


Disney gaf in februari dit jaar het groene licht voor de serie, die ergens volgend jaar te streamen moet zijn. Powell en Michael Waldron bedachten samen de serie, maar produceerden en schreven het script ook samen.

In de serie zien we hoe de nogal wilde quarterback Russ Holliday zijn loopbaan als football-speler saboteert door slecht gedrag. Om toch weer aan de bak te komen, meldt Russ zich aan bij een aan lager wal geraakt football-team als de sullige Chad Powers.

Mateloos populair


Naast Powell zien we in de serie ook acteurs als Steve Zahn, Toby Huss, Perry Mattfeld, Wynn Everett, Frankie A. Rodriguez, en Quentin Plair.



Powell is ondertussen een mateloos populaire 'nieuwe' filmster. In de laatste maanden zagen we hem in films als Anyone But You, Twisters en Hit Man.

Onduidelijk


Een exacte releasedatum voor Chad Powers is nog niet aangekondigd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Glen Powell?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen