search
Duistere en aangrijpende thrillerserie op Netflix zet zijn tanden in de top 10
Series / Nieuws

Duistere en aangrijpende thrillerserie op Netflix zet zijn tanden in de top 10

De nieuwe Netflix Original Accidente maakt direct indruk op de streamingdienst Netflix.

Netflix Originals komen van over de gehele wereld, en dus zeker niet alleen uit Hollywood. Een van de nieuwste Originals uit Mexico is Accidente alias The Accident. De serie verscheen afgelopen woensdag op de streamingdienst en staat nu al op plaats drie in de Netflix Top 10.

Accidente wordt door Netflix omschreven met woorden als Duister, Ontroerend en Thriller. In de serie spelen relatief onbekende acteurs mee, waaronder Ana Claudia Talancón, Eréndira Ibarra en Erick Elías.

Magere ontvangst


De serie van regisseurs Klych López en Gracia Querejeta kan tot op heden niet rekenen op heel veel steun van recensenten. De Tomatometer staat na zes recensies op slechts 33 procent, met een 4,3 als gemiddelde beoordeling.

"Netflix-serie The Accident is een emotioneel uitputtende aangelegenheid. De serie heeft zijn verdiensten en de op personages gerichte verhaallijn neemt je in iedere aflevering mee diep in de psyche van de personages," vindt Archi Sengupta van LeisureByte.com.

Nu te zien


Heb je zin om Accidente te gaan kijken? Je kunt de thrillerserie nu op Netflix streamen.



De synopsis volgens Netflix: Als een verjaardagsfeestje een tragische wending neemt, verwoest de nasleep een hechte gemeenschap waarbij families, vriendschappen en harten worden verscheurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Al gestart aan Accidente?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen