search
Jenna Ortega geeft toe "doodsbang" te zijn voor terugkeer in Netflix-hit
Series / Nieuws

Jenna Ortega geeft toe "doodsbang" te zijn voor terugkeer in Netflix-hit

Na al die ervaring en wereldwijde erkenning zou je denken dat de actrice niet meer nerveus wordt.

Jenna Ortega was al geen onbekende in de film- en televisiewereld, maar sinds haar debuut in de Netflix-hit Wednesday reikt haar sterrendom naar grote hoogte. Dat betekent echter niet dat al die faam haar onverschillig maakt.

De actrice heeft namelijk bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon onthuld dat ze doodsbang was om terug te keren voor een tweede seizoen van Wednesday, vooral omdat er veel tijd was voorbijgegaan sinds de opnames van het eerste seizoen.

Snel jezelf eroverheen zetten


Ortega verklaarde dat ze nerveus was omdat het al jaren geleden was dat het eerste seizoen in Roemenië werd gefilmd. Ze vertelt: "We hebben dat zo’n twee of drie jaar geleden gedaan, dus ik wist echt niet hoe ik het moest aanpakken."

Ze vervolgt: "Ik was waarschijnlijk te veel aan het nadenken. Maar zodra je de kostuums van Colleen Atwood aantrekt, je haar en make-up laat doen, en alle expressie uit je gezicht haalt, denk je: 'Oh, oké. Ik weet hoe ik dit moet doen.'"

Meer dan alleen actrice


Ze was natuurlijk de grote ster van het eerste seizoen, maar in het volgende hoofdstuk gaat Ortega ook aan de slag als producent. Ze geeft aan dat ze hier veel plezier aan beleeft en het prettig vindt om meer zelf te mogen bepalen.



Kijk hierboven naar het interview met Ortega bij Jimmy Fallon. Alle afleveringen van het eerste seizoen Wednesday stream je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Jenna Ortega is overhyped

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen