search
'The Lincoln Lawyer' seizoen 3: Eerste beelden en de premièredatum op Netflix bekend
Series / Foto's

'The Lincoln Lawyer' seizoen 3: Eerste beelden en de premièredatum op Netflix bekend

De pakkende misdaadserie over advocaat Mickey Haller is binnenkort weer te zien.

Michael Connelly's verhalen over advocaat Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), die de gewoonte heeft om vanuit zijn Lincoln te werken, zijn ook op het scherm succesvol. Netflix heeft de eerste foto's online gezet en tegelijkertijd de startdatum van het derde seizoen bekendgemaakt.

Ook het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen en is gebaseerd op het vijfde boek uit de serie, 'Het Recht om te Zwijgen' ('The Gods of Guilt'). Vanaf 17 oktober aanstaande kunnen de fans weer smullen.

Flashback


Het nieuwe seizoen duikt meer in de achtergrondgeschiedenis van Mickey. Zo krijg je te zien hoe hij de man is geworden die de kijker in de eerste twee seizoenen heeft leren kennen.

Een bepaalde gebeurtenis was zo aangrijpend, dat deze hem op een definitieve manier gevormd heeft. De makers hebben ervoor gekozen om dit middels een flashback in het verhaal te verwerken.

Overig


Neve Campbell keert terug als Mickeys ex-vrouw Maggie. Dit zal wel in de vorm van een gastrol zijn. Andere gaststerren zijn onder andere Merrin Dungey, Elliott Gould, Devon Graye, Michael Irby, Maisie Klompus, Allyn Moriyon, Wolé Parks, John Pirruccello, Fiona Rene, Philip Anthony-Rodriguez, Jon Tenney en Krista Warner.



The Lincoln Lawyer is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de eerste twee seizoenen van The Lincoln Lawyer gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen