search
Disney+ wordt flink duurder na lancering twee nieuwe abonnementen
Series / Nieuws

Disney+ wordt flink duurder na lancering twee nieuwe abonnementen

Goed opletten, want je abonnement wordt automatisch veranderd en de prijs verhoogd.

Het afgelopen jaar hebben streamingdiensten aangekondigd de prijzen flink te verhogen. Dit is volgens hen nodig om aan de steeds hogere eisen van de klant te voldoen. Disney+ is de volgende in de lijst van prijsverhogers.

Vanaf 17 oktober verhoogt Disney+ de prijs van het abonnement voor bestaande klanten van 11 naar 14 euro per maand. Net als veel andere streamers komen er ook meer opties voor goedkopere abonnementen.

Streamingdienst met of zonder reclame?


Alle bestaande klanten met een abonnement waarmee ze in 4K kunnen streamen en vier gelijktijdige streams hebben, gaan vanaf oktober €13,99 betalen. Deze abonnementsvorm krijgt dan de naam Premium.

Daarnaast heeft Disney besloten om abonnementen met advertenties aan te bieden. Deze vorm is in veel andere landen inmiddels ook al uitgerold. Als je graag naar reclames tussen de afleveringen van je series kijkt, betaal je vanaf oktober €5,99 per maand.

Liever niet meer betalen? Pech gehad


De abonnementen van huidige klanten worden automatisch overgezet naar de nieuwe vorm. Voor iedereen die niet meer wil betalen is er ook een optie om een abonnement te nemen voor €9,99 per maand, echter kijk je dan alleen in Full HD en kan er op minder schermen tegelijk worden gekeken.



Of de toename in abonnementskosten Disney klanten gaat kosten, valt nog te bezien. Vertrekken mensen, of blijven ze kijken naar series als Loki, The Mandalorian of Only Murders in the Building?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is de 3 euro prijsverhoging voor jou een reden om Disney+ op te zeggen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen