search
Disney haalt ook echt alles terug na cancelen 'The Acolyte'
Series / Nieuws

Disney haalt ook echt alles terug na cancelen 'The Acolyte'

Fans zijn bezorgd: zijn Lucasfilm en Disney bezig om The Acolyte te verwijderen uit de franchise?

Het lijkt erop dat het verguisde The Acolyte geen zachte dood wordt gegund. Na het officiële cancelen van de serie werd er heftig gediscussieerd over het hoe en het waarom van het falen van de serie.

Vervolgens merkte een redditor op dat alle merchandise van de serie niet langer werd aangeboden in de online Disney-shop. Veel mensen vroegen zich af of Disney The Acolyte uit het collectieve fangeheugen wilde wissen.

Niet meer aangeboden


/u/Aileos postte een topic op de 'Star Wars'-subreddit, met als titel:'Alle merchandise voor 'The Acolyte' is verwijderd'. De grappen op Reddit zijn niet van de lucht, maar de situatie is waarschijnlijk minder dramatisch dan je zou denken.

Vanaf de start werden de artikelen namelijk ook in andere (web)winkels aangeboden. Ook is de kans groot dat de merchandise in beperkte oplage is verschenen. Wanneer een serie vervolgens eindigt, dan daalt ook de vraag en worden de restanten vaak niet meer aangeboden.

Helm


De merchandise was dus vanaf het begin niet exclusief en het verwijderen uit de Disney-shop betekent niet dat de artikelen niet meer verkrijgbaar zijn. Zo is de helm van The Stranger/Qimir (Manny Jacinto) nog steeds gewoon verkrijgbaar op Amazon.

Bekijk op instagram



Je kunt The Acolyte streamen via Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Koop jij regelmatig speelgoed of verzamelobjecten gebaseerd op films of series?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen