search
Iconische Marvel-schurk terug in 'WandaVision'-sequel
Series / Nieuws

Iconische Marvel-schurk terug in 'WandaVision'-sequel

Paul Bettany zien we terug als de witte versie van Vision in de serie van Disney+.

Emmy-winaar James Spader zal terugkeren in het MCU als bad guy Ultron in de vooralsnog titelloze Marvel Studios-serie over superheld Vision.

Paul Bettany keert terug als Vision in dit soort van vervolg op WandaVision. Naar verwachting zien we de spierwitte versie van Vision die we aan het einde van die serie zagen en nu op zoek is naar een nieuw doel in zijn leven.

Vision Quest


Terry Matalas, die als showrunner veel lof kreeg voor zijn werk aan Star Trek: Picard, zal de leiding voeren over de productie van deze serie, die online al Vision Quest wordt genoemd.

Ultron kennen we natuurlijk als de schurk uit Avengers: Age of Ultron. Hij was een vredelievende A.I. die door Tony Stark werd bedacht maar door de Mind Stone doordraaide en de mensheid om zeep wilde helpen.

Creatie van Ultron


De schurk was uiteindelijk verantwoordelijk voor de creatie van Vision, die vervolgens de overblijfselen van A.I.-programma J.A.R.V.I.S. kreeg van de Avengers.



Ultron leek vernietigd te zijn aan het einde van die film, maar gezien zijn aandeel in de serie over Vision lijkt dat dus niet langer het geval.

De getalenteerde Spader


Spader kennen we naast zijn MCU-rol vooral als het hoofdpersonage Red uit The Blacklist, maar ook van films als Sex, Lies, and Videotape.

De opnames van Vision moeten begin 2025 van start gaan in Engeland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is de terugkeer van Ultron een goede keuze?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen