search
De nieuwste Stephen King-film verschijnt op deze dag direct op HBO Max
Series / Nieuws

De nieuwste Stephen King-film verschijnt op deze dag direct op HBO Max

Eindelijk weten we wanneer de langverwachte nieuwe verfilming van Salem's Lot te zien is.

Het mysterie over wanneer we de nieuwe verfilming van Stephen Kings beroemde boek Salem's Lot gaan zien lijkt eindelijk opgelost te zijn.

De film had oorspronkelijk al in 2022 moeten verschijnen, maar in maart dit jaar liet Warner Bros. Discovery weten dat de film exclusief op HBO Max te streamen zou zijn. Over een datum werd toen nog niet gesproken.

Warboel achter de schermen


In de tussentijd gingen er geruchten dat de film tóch in de bioscopen zou gaan draaien, maar nu lijkt het definitief zo te zijn dat de film in oktober op Max te streamen zal zijn.

Een aantal jaren terug zag New Line/Warner Bros. Salem's Lot als een horrorhit in spé na het succes van de IT-franchise die 1,1 miljard dollar opbracht in de bioscopen.

Van IT naar Salem's Lot


De studio huurde zelfs Gary Dauberman, een van de scenaristen van die films, in om Salem's Lot te schrijven, produceren en regisseren om zo een even groot succes te bewerkstelligen.



Salem's Lot moest uiteindelijk in hetzelfde weekend als de IT-films de bioscopen bereiken in 2022, maar werd opeens van het releaseschema gehaald.

Eindelijk gaan we de film zien


Na verschillende reshoots werd de release verplaatst naar april 2023, maar Evil Dead Rise nam die plek uiteindelijk in.

Een exacte releasedatum is dus nog niet vrijgegeven, maar horrorfans weten nu in elk geval dat Salem's Lot nog voor Halloween te streamen is op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in Salem's Lot?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen