search
Niet iedereen is bij met het cancelen van de 'Star Wars'-serie van Disney+
Series / Nieuws

Niet iedereen is bij met het cancelen van de 'Star Wars'-serie van Disney+

Wat velen al van mijlenver zagen aankomen bleek voor de acteur een grote verrassing.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog voordat Disney met de Star Wars-serie The Acolyte uitkwam, waren de kritieken niet mals. Het stond bij de première al met 1-0 achter, en nu Disney de stekker uit de serie heeft getrokken, laat acteur Lee Jung-jae weten "erg verbaasd te zijn".

Nog maar een paar dagen geleden besloot Disney dat The Acolyte geen nieuw seizoen zal krijgen. De kritieken en waarderingen voor de serie waren zo slecht dat Disney zelfs besloot alle merchandise uit de handel te halen.

Behoorlijke verrassing


Bij het grote publiek is Jung-jae waarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als de sympathieke Seong Gi-hun uit de Netflix-hitserie Squid Game. In een interview liet de acteur weten dat hij hoopte op een tweede seizoen.

Hij vertelde: "Zoals de mensen weten sterft het personage dat ik speelde in het eerste seizoen, dus ik zou sowieso niet terugkomen. Maar persoonlijk was ik helemaal weg van Lesley's [Headland] verhalen, dus ik keek erg uit naar een tweede seizoen onder haar leiding. Ik hoop dat er in de toekomst iets verandert zodat we meer van haar verhalen kunnen zien."

Compleet mislukt project


Disney's The Acolyte zal hoogstwaarschijnlijk de boeken ingaan als één van de slechtste Star Wars-projecten ooit. Het publiek bekritiseerde de serie vooral om de overbodige politiek-maatschappelijke lading, onzinnige verhaallijn en slechte acteerprestaties.



Op IMDb scoort de serie een zeer magere 4,1 en op Rotten Tomatoes krijgt het een bedroevend waarderingscijfer van 18%. Ook op SerieTotaal krijgt de serie een niet erg positieve waardering.

Bekijk desalniettemin alle afleveringen van The Acolyte op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij blij met het cancelen van The Acolyte?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen