search
'The Rings of Power' maakt van 'Game of Thrones'-ster een opvallend duistere tovenaar
Series / Nieuws

'The Rings of Power' maakt van 'Game of Thrones'-ster een opvallend duistere tovenaar

Het kwaad in Midden-Aarde heeft er weer een gezicht bij.

Komende week gaat na bijna twee jaar wachten Rings of Power weer van start op Prime Video. In de laatste dagen voor de aftrap probeert de streamer de wereld enthousiast te maken voor het vervolg van de fantasy-serie.

Dat doen ze onder andere met een eerste goede blik op een belangrijk nieuw personage, wiens naam voorlopig nog niet bekend is. Wel is er een beschrijving vrijgegeven van de magische nieuweling.

Duistere tovenaar


Het personage wordt omschreven als ''een duistere en machtige tovenaar, wiens achtergrond en bedoelingen gehuld zijn in geheimzinnigheid, en die een legioen aan dienaren heeft met magische krachten die elk bevel van hem opvolgen''.

Ook weten we dat de nieuwe tovenaar gespeeld wordt door niemand minder dan Ciarán Hinds. In fantasy-land is de Ierse acteur een bekend gezicht: hij speelde onder andere Aberforth Dumbledore in de Harry Potter-films en Mance Rayder in Game of Thrones.

29 augustus


Het tweede seizoen van Rings of Power gaat van start op 29 augustus op Prime Video. Ter opwarming kun je daar nu al seizoen 1 bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Rings of Power of Game of Thrones?

  • Game of Thrones

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • The Rings of Power

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen