search
Zoveel kost die peperdure kleding in 'Emily in Paris': enorme bedragen voor grote merken
Series / Nieuws

Zoveel kost die peperdure kleding in 'Emily in Paris': enorme bedragen voor grote merken

Fans van de kleding en de bijhorende accessoires moeten deze Instagram-pagina zeker gaan volgen.

Als je fan bent van Emily in Paris en de vele kleding die in de serie voorbijkomt, dan wil je misschien wel weten waar je die kleding en accessoires kunt kopen. Een opvallende Instagram-pagina biedt verrassend veel info.

Op de fanpagina Emily in Paris Outfits worden vele kledingstukken en accessoires van onder andere Emily (Lily Collins), Mindy (Ashley Park) Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) en Camille (Camille Razat) in de serie vertaald in prijzen en de ontwerper/online shops.

Kijken en kopen


De pagina lijkt afkomstig van Marylin Fitoussi, de kostuumontwerper voor de eerste vier seizoenen van Emily in Paris. Het gevolg is dat exact duidelijk is uit welke items de kostuums van de personages bestaan.

Zo zien we een eerste foto van Emily in seizoen 4. Actrice Collins draagt een donzige jas van zo'n 1.100 dollar en laarzen van Christian Louboutin, met een prijskaartje van bijna 3.500 dollar. De koffer van RIMOWA kost slechts 1.500 dollar.

Heel veel outfits


Op Emily in Paris Outfits staan al een kleine tweehonderd outfits met vele kleurrijke en prijzige kledingstukken en de bijhorende accessoires. Duidelijk is wel dat je voor de meesten daarvan over een flinke portemonnee moet beschikken. Bezoek hier het opvallende Instagram-account.

Bekijk op instagram

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Emily in Paris?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen