search
Hoofdrolspeler 'The Office' doet boekje open: ''daarom verliet ik de serie''
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler 'The Office' doet boekje open: ''daarom verliet ik de serie''

De komedieserie was nooit meer hetzelfde na het vertrek van Steve Carell.

Elke fan van de Amerikaanse The Office weet: er is een vóór en na het vertrek van Michael Scott, de kantoorbaas gespeeld door acteur Steve Carell. Michael's vertrek aan het einde van seizoen 7 zorgde voor een van de meest memorable momenten in de serie.

Het vertrek van Steve Carell's personage was een verrassing: Michael was immers het hoofdpersonage en mede verantwoordelijk voor de immense populariteit van de komedieserie.

Podcast


De vraag is dan ook: waarom vertrok Carell eigenlijk? De Amerikaan gaf antwoord op die prangende vraag in een interview met de podcast Office Ladies. ''Het was tijd voor de andere personages en verhaallijnen om op de voorgrond te treden'', zei de acteur. ''Het was het juiste moment, voor iedereen.''

De manier waarop die laatste twee afleveringen geschreven waren... Ik voelde me rijk om tegelijkertijd afscheid te kunnen nemen als Michael en voor ons als vrienden op ons werk. Het was iets heel emotioneels.''



Netflix


Voor Carell's acteercarrière was de beslissing bepaald geen blunder: de acteur bouwde een indrukwekkend CV op met rollen in topfilms als Foxcatcher, Beautiful Boy en Crazy, Stupid, Love.



Alle seizoenen van The Office, mét en zonder Steve Carell, zijn te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de VS-versie van The Office helemaal gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen