search
Een van de beste Scandinavische series in jaren op Netflix maakt indruk en staat direct in de top 10
Series / Nieuws

Een van de beste Scandinavische series in jaren op Netflix maakt indruk en staat direct in de top 10

Het nieuwe seizoen van Skruk/Baby Fever is uit en "de beste Deense komedieserie in jaren" staat nu op acht in de Netflix Top 10.

Netflix heeft het tweede seizoen van Skruk afgelopen week online gezet. De nieuwe afleveringen worden goed bekeken en dat zorgt ervoor dat de Deense komedieserie opnieuw in de Netflix Top 10 staat.

Skruk alias Baby Fever startte in 2022 met een eerste seizoen van zes afleveringen. Netflix vermeldt in de synopsis van seizoen 2 dat het debuutseizoen werd genomineerd voor twee Robert Awards, zeg maar de Deense filmprijzen.

Beste Deense serie


Netflix meldt ook dat Skruk de "Beste Deense komedieserie in jaren is", met rollen voor een cast die bestaat uit Josephine Park, Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears, Emil Prenter en Charlotte Munck.

"Omdat Josephine Park zo'n empathische en grappige rol neerzet, is Baby Fever minder een serie over iemand die wanhopig iets wil goedmaken en meer een serie over een vrouw die een beslissing neemt met hevige gevolgen," schreef Joel Keller van Decider.

Nu op Netflix


Als je het (eerste en) tweede seizoen van Skruk graag wilt zien, dan vind je deze nu op Netflix.



De synopsis: Wanneer een dronken vruchtbaarheidsarts zichzelf insemineert met het sperma van haar ex, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen en haar verloren liefde terug te winnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij je vermaakt met het eerste seizoen van Skruk/Baby Fever?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen