search
Schokkende verrassing in de afronding van 'Emily in Paris' seizoen 4!
Series / Trailer

Schokkende verrassing in de afronding van 'Emily in Paris' seizoen 4!

De laatste vijf afleveringen van seizoen 4 van Emily in Paris verschijnen over zo'n twee weken.

De fans kunnen vast niet wachten, maar het duurt niet lang voordat het tweede deel van Emily in Paris seizoen 4 online staat. Nu hebben we een glimp van wat we kunnen verwachten, met de nieuwste trailer. En er is gelijk een schokkende (of leuke?) verrassing voor Emily. Let op voor SPOILERS voor deel één van seizoen 4.

In de tweede reeks afleveringen verlaat Emily de stad van de liefde eventjes voor Rome. "All roads lead to Rome..." valt er op YouTube te lezen bij de trailer.

Vijf afleveringen


De laatste vijf afleveringen van seizoen draaien uiteraard weer vooral om Emily Cooper (Lily Collins), haar collega's bij het Franse reclamebureau Agence Grateau en haar vrienden en geliefden in Parijs.

De serie van Darren Star (Beverly Hills, 90210, Sex and the City) keerde midden deze maand terug met de eerste afleveringen van seizoen 4. Daarin zagen we dat de liefde tussen Emily en Gabriel weer opbloeit.

Trailer


Het eerste deel van Emily in Paris seizoen 4 staat nu op Netflix en het tweede deel is vanaf 12 september te zien op de streamingdienst. Hieronder de trailer.



De synopsis voor deel twee van seizoen 4: Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag: ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex en zijn Alfie’s ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op werk wordt Sylvia gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen.

Eurovisie Songfestival


Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij al klaar voor deel 2 van seizoen 4?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen