search
Verborgen Netflix-hits: 4 indrukwekkende series om nu te bekijken en van te genieten
Series / Nieuws

Verborgen Netflix-hits: 4 indrukwekkende series om nu te bekijken en van te genieten

Geen idee wat je nu moet kijken? Laat je inspireren door deze zeer gewaardeerde titels.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Manifest



Deze serie is met recht een publiekslieveling te noemen. Het is oorspronkelijk geproduceerd door NBC, maar werd na drie seizoenen al geannuleerd. Netflix pikte het op en het werd binnen no-time een van de meest gestreamde series. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 72% en alle afleveringen stream je op Netflix.

Wanneer een passagiersvliegtuig plotseling terugkeert na vijf jaar vermist te zijn geweest, moeten de inzittenden in Manifest zich opnieuw in de samenleving zien te integreren.



God's Favorite Idiot



Een fantasievolle komedie waarvan je acht afleveringen op Netflix ziet. Dit is weer typisch zo'n titel waar het publiek het totaal niet eens is met de pers. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een waarderingscijfer van 74%.

De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden. Clark is zo'n typische God's Favorite Idiot.



Clark



De dramaserie met It-hoofdrolspeler Bill Skarsgård kan rekenen op prima cijfers. Op de Tomatometer krijgt de serie een hele goede score van 85%. Stream alle afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Clark Olofsson was schaamteloos, controversieel en duivels knap. Hij beroofde banken en brak harten in Stockholm, Beiroet, de Canarische Eilanden en elders. Zijn verhaal wordt verteld in Clark.



How to Sell Drugs Online (Fast)



Met een nieuw seizoen in aantocht, stream je alle drie de seizoenen van deze serie op Netflix. Het publiek op Rotten Tomatoes geeft deze serie een uitstekende score van 89%.

Om zijn ex-vriendin terug te winnen besluit een nerdy tiener in How to Sell Drugs Online (Fast) online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers van Europa.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Goede tips?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen