search
'Only Murders in the Building' op Disney+: kijken of skippen?
Series / Nieuws

'Only Murders in the Building' op Disney+: kijken of skippen?

Seizoen 4 van Only Murders in the Building ontvangt lovende recensies en is nu te streamen.

Drie jaar geleden kwam het eerste seizoen van Only Murders in the Building uit met Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short in de hoofdrollen. De daaropvolgende seizoenen bleven zeer populair onder kijkers en onlangs is het vierde seizoen uitgekomen. Wat vinden de beste critici op Rotten Tomatoes eigenlijk van dit seizoen?

De succesvolle serie is gemaakt door Steve Martin en John Hoffman en heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Zo werd de serie genomineerd voor een Primetime Emmy Award en een Golden Globe en heeft de serie meer dan 30 prijzen gewonnen, waaronder een ASCAP Screen Music Award en een People's Choice Award.

Rotten Tomatoes


Seizoen 3 eindigde met een grote cliffhanger, namelijk de moord van Sazz (Jane Lynch), de stuntdubbel van Charles. In seizoen 4 keren Charles, Oliver en Mabel terug om dit mysterie op te lossen.

Seizoen 1 kreeg een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes en seizoen 2 en 3 bleven niet ver achter met 98% en 96%. Ook seizoen 4 is met een score van 96% zeer goed ontvangen (op het moment van schrijven).

Een groot spektakel


Criticus Gissane Sophia van Marvelous Geeks Media schrijft: "Only Murders in the Building seizoen 4 is net zo goed en vol met actie als altijd in wat misschien wel het grootste spektakel van de serie tot nu toe is."



Andere critici vinden dat seizoen 4 iets minder goed is dan de voorgaande seizoenen, maar toch zijn er ook veel critici die dit nieuwe seizoen geweldig vinden.

Zo ook Caitlin Albers van Looper.com: "Op de een of andere manier wordt Only Murders in the Building na vier seizoenen alleen maar beter en bewijst het dat de juiste chemie elke serie verder kan brengen dan verwacht."

Disney


Seizoen 4 van Only Murders in the Building is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat vind jij Only Murders in the Building: top of flop?

  • Top

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Flop

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen