search
Ontdek de grootste blunder ooit begaan door deze 'Game of Thrones'-ster
Series / Nieuws

Ontdek de grootste blunder ooit begaan door deze 'Game of Thrones'-ster

De acteur die Daario speelde in Game of Thrones, beging een grote fout.

Game of Thrones is een populaire serie die geen introductie meer nodig heeft. Iedereen kent de serie; of je nu een grote fan bent die alle seizoenen gekeken heeft, of nog nooit een enkele aflevering hebt gezien. Niet iedereen kent echter het verhaal achter deze grote fout.

De personages van Game of Thrones maakten de serie wereldberoemd, maar sommige bijfiguren kregen iets minder aandacht. Zo werden sommige personages door meerdere acteurs gespeeld.

Daario Naharis


Ook het personage Daario Naharis werd door meerdere acteurs gespeeld. Tot seizoen 3 werd Daario namelijk gespeeld door Ed Skrein, maar in seizoen 4 werden kijkers ineens verrast met een andere acteur, namelijk Michiel Huisman. Wat is eigenlijk de reden voor deze recasting?

Skrein besloot Game of Thrones te verlaten op het hoogtepunt van de serie. In een officiële verklaring werd uitgelegd dat Skrein een nieuwe rol aangeboden had gekregen. Hij zou het hoofdpersonage spelen in de film The Transporter Refueled.

Een hoofdrol vs. een bijrol


De keuze van Skrein is dan ook heel goed te begrijpen, want iedereen zou een hoofdrol verkiezen over een bijrol. Helaas leverde de film helaas niet voldoende winst op om de franchise uit te breiden en verloor Skrein uiteraard ook zijn rol in Game of Thrones.



Dit betekende wel dat Daario ineens gespeeld werd door Huisman met een heel ander beeld van het personage. Huisman zorgde er namelijk voor dat Daario veel brutaler werd, wat meer overeenkomt met het bronmateriaal.

HBO Max


Game of Thrones is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Goede keuze van Skrein?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen