search
Top 4 NPO-series: ook op NPO veel binge-watchers
Series / Specials

Top 4 NPO-series: ook op NPO veel binge-watchers

Vier kijktips voor topseries op NPO Start, inclusief thrillers en komedies.

Als je leuke series of films wil kijken, denk je waarschijnlijk al vaak aan grote streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ of Prime Video. Hoewel deze sites uiteraard een goed aanbod hebben, is de Nederlandse NPO Start ook een streamingdienst die je niet moet vergeten. In dit artikel geven we vier leuke kijktips.

The Reunion



Deze serie is onlangs toegevoegd aan het aanbod van NPO Start. De eerste twee afleveringen van The Reunion staan op NPO Start, wat betekent dat deze afleveringen gratis en zonder abonnement te streamen zijn. Voor aflevering drie tot en met zes heb je echter wel een abonnement nodig.

In The Reunion wordt Thomas op mysterieuze wijze uitgenodigd voor een reünie van zijn oude school. Hij keert na 25 jaar terug naar Frankrijk, maar het verleden achtervolgt hem. Hij kan namelijk een oude verdwijning niet uit zijn hoofd zetten.



The Tower



Ook deze misdaadserie is onlangs toegevoegd aan NPO Plus. Deze serie bestaat uit een seizoen met drie afleveringen die ongeveer drie kwartier tot een uur. Genoeg minuten om te binge-watchen dus!

In The Tower worden twee doden gevonden onder een wolkenkrabber. Rechercheurs Sarah Collins en Steve Bradshaw vinden een jongen op het dak. Wat hebben deze drie mensen met elkaar te maken en is de jongen eigenlijk wel de verdachte die ze zoeken?



The Investigation



The Investigation op NPO Plus is een serie die op waarheid is gebaseerd. Namelijk op de vermissing van een Zweedse journaliste.

Jens Møller is hoofdrechercheur bij de politie in Kopenhagen. Wanneer een Zweedse journalist in een zelfgebouwde duikboot vermist raakt, zet Jens alles op alles om dit mysterie op te lossen. In zijn zoektocht worden echter meer vragen opgeroepen dan er antwoorden worden gegeven.



Deep Shit



Naast heftige thrillers en misdaadseries heeft NPO Start ook een groot aanbod aan komische series, waaronder Deep Shit.

In acht afleveringen vertelt Deep Shit het verhaal van vinexvrouwen Veerle en Sara. Na een heftige confrontatie beseffen zij dat hun leven ongeloofelijk saai is. Ze besluiten hier verandering in te brengen, maar raken langzaam verstrikt in de criminele wereld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Videoland of NPO Plus?

  • Videoland

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • NPO Plus

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen