search
Angstaanjagende Netflix Original jaagt je de stuipen op het lijf: 'The Deliverance' staat vrijdag online
Films / Specials

Angstaanjagende Netflix Original jaagt je de stuipen op het lijf: 'The Deliverance' staat vrijdag online

Horrorfilm 'The Deliverance' is vanaf vrijdag te zien op Netflix.

Netflix is van plan om haar abonnees dit weekend flink angst aan te jagen. De nieuwe horrorfilm The Deliverance verschijnt namelijk vrijdag op de streamingdienst.

The Deliverance is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm. De Netflix Original is geregisseerd door Lee Daniels, bekend van onder andere Precious, The United States vs. Billie Holiday en The Paperboy.

Onverklaarbare verschijnselen


De film is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt het leven van Ebony, een vrouw die worstelt met onverklaarbate verschijnselen in haar huis. Ze probeert te achterhalen wat er precies aan de hand is, maar ontdekt al snel dat zij niet de enige in haar familie is die er last van heeft.

Terwijl de situatie verslechterd wordt Ebony geconfronteerd met zowel paranormale als persoonlijke kwade geesten, waardoor ze gedwongen moeilijke keuzes moet maken om haar familie te beschermen.

Cast


De rol van Ebony wordt gespeeld door Andra Day, die al eerder samenwerkte met Daniels voor The United States vs. Billie Holiday. De beroemde actrice Glenn Close (The Big Chill, Albert Nobbs) speelt de rol van haar moeder Alberta.



Verder zien we in de film Caleb McLaughlin (Stranger Things, Concrete Cowboy) als Andre, Aunjanue Ellis-Taylor (King Richard, Men of Honor) als Reverend Bernice James, Mo'Nique (Precious, The Parkers) als Cynthia en Omar Epps (House, Juice) als Melvin.

Netflix


De opnames voor de film begonnen in 2022. Vanaf 16 augustus dit jaar was de film in een zeer klein aantal bioscopen te zien, omdat het een Netflix Original is en hij dus vrijwel meteen op Netflix verschijnt.

En nu is het zover: vanaf vrijdag 30 augustus is The Deliverance te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Deliverance: ga jij kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen