search
Krijgt megahit 'Yellowstone' een zesde seizoen zonder Kevin Costner?
Series / Nieuws

Krijgt megahit 'Yellowstone' een zesde seizoen zonder Kevin Costner?

Maar gaat de serie op deze manier nog wel net zoveel kijkers trekken?

Fans van het megapopulaire Yellowstone zullen verrast reageren op het nieuws dat de serie toch niet zal eindigen na vijf seizoenen. Volgens geruchten komt er namelijk gewoon een seizoen 6, maar dan wel zonder Kevin Costner.

Het zesde seizoen zou de focus moeten leggen op Beth Dutton (Kelly Reilly) en haar echtgenoot Rip Wheeler (Cole Hauser). Beide acteurs gaven eerder deze zomer al subtiele hints dat er een nieuw hoofdstuk over hun respectievelijke personages op komst is.

Vaag verhaal


Hauser zei er het volgende over:

"Ik ben zo gericht op het afronden met dit seizoen, dat ik weinig erover kan zeggen. We zullen zien waar het ons heen leidt. Ik weet dat Taylor plannen heeft voor Kelly Reilly en mij, en een aantal andere castleden. Maar nu is alles gericht op een sterke afronding van de huidige serie."

Hoe verder?


Er gaan een hele hoop gerichten over de laatste paar afleveringen die het vijfde seizoen van Yellowstone moeten afronden. Zonder Kevin Costner wordt het een flinke uitdaging, maar er komt dus wel degelijk een soort van einde.



Ondertussen wordt er al gewerkt aan een Yellowstone-vervolg met de titel The Madison. Hierin spelen acteurs als Michelle Pfeiffer, Patrick J. Adams, Elle Chapman, Beau Garrett en Matthew Fox de hoofdrollen.

Sequel-serie


Hoe The Madison precies zal aansluiten op Yellowstone is nog onduidelijk, maar naar verwachting wordt hier binnenkort meer over onthuld.

De laatste paar afleveringen van Yellowstone seizoen 5 worden vanaf 10 november beschikbaar gesteld door Paramount Network en vanaf 14 november in Nederland door SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Fan van Yellowstone?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen