search
September wordt spannend op Disney+ met 9 gloednieuwe series en een stortvloed aan nieuwe avonturen
Series / Release-lijsten

September wordt spannend op Disney+ met 9 gloednieuwe series en een stortvloed aan nieuwe avonturen

Het huis van de muis belooft er weer een magische en fantasievolle maand van te maken.

Disney+ zet in september weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste en meest opvallende series toe die je waarschijnlijk graag wilt gaan kijken.

Only Murders in the Building


Verschijnt op: Woensdag 4, 11, 18 en 25 september | Release: Seizoen 4 - aflevering 2-5 | Genre: Komedie / Misdaad / Thriller | Kijk op: Disney+

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.



In Vogue: The 90s


Verschijnt op: Vrijdag 13 en 20 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-6 | Genre: Documentaire

Deze docuserie vertelt het ultieme verhaal van de mode-industrie in de jaren '90 door de ogen van Vogue-redacteuren Hamish Bowles, Edward Enninful, Tonne Goodman en Anna Wintour.



Agatha All Along


Verschijnt op: Donderdag 19 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-3 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Disney+

De beruchte Agatha Harkness voelt zich machteloos nadat de verdachte goth Teen haar bevrijdt uit een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt als hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road, een magische reeks beproevingen die, als ze worden overleefd, heksen beloont met wat ze nodig hebben.



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

2, 9, 16, 23 en 30 september: Futurama (seizoen 12 - aflevering 6-10) - Animatie / Komedie / Sciencefiction - Een futuristische, satirische animatieserie van 'The Simpsons'-maker Matt Groening, over een man die in 1999 bevroren is en op de vooravond van de 31e eeuw ontdooit.

4 september: Lego Pixar: BrickToons (seizoen 1) - Animatie / Avontuur / Familie - Sluit je aan bij een aantal van je favoriete Pixar-personages en beleef avonturen in de wereld van LEGO! Zing mee met Miguel in het Land van de Doden, help Merida en haar broers door een moeilijke situatie, maak een epische excursie met Nemo, Marlin en Dory, kijk hoe de familie Parr hun buurt probeert te redden van het syndroom, en sluit je aan bij Takel terwijl hij Bliksem McQueen voorbereidt op zijn volgende grote race.

5, 12 en 19 september: Are You Sure?! (seizoen 1 - aflevering 6-8) - Documentaire / Avontuur / Familie - Maak je klaar voor een avontuur met Jimin en JungKook. Volg dit dynamische duo terwijl ze de wereld rondreizen in Are You Sure?!

5 en 12 september : Will Trent (seizoen 2 - aflevering 9-10) - Misdaad / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

6 september : Code Geass: Rozé of the Recapture (seizoen 1 - aflevering 12) - Animatie / Sciencefiction - In jaar zeven van de Kowa-periode, in het voormalige Hokkaido-blok, wonen de broers die bekendstaan als de Anonieme Huurlingen. Keizer Callis al Britannia probeert de wereld in chaos te storten met hulp van zijn dienaar Norland en zijn Einberg-ridders. Rozé en Ash komen vanuit het noorden in actie.

13 september: Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Een onbenullige avonturier ontdekt een artefact dat het Star Wars-universum op zijn kop zet, waardoor de rollen van helden en schurken worden omgedraaid. Hij begint aan een avontuur om de orde te herstellen en als redder de verscheurde melkweg weer samen te brengen.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Agatha All Along is de meest interessante nieuwe serie

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen