search
De opvolger van 'Dahmer' laat twee nieuwe compleet gestoorde monsters los op Netflix
Series / Trailer

De opvolger van 'Dahmer' laat twee nieuwe compleet gestoorde monsters los op Netflix

Bekijk de nieuwe teaser trailer voor MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story.

Volgende maand verschijnt de opvolger van de veel bekeken en gruwelijke misdaadserie Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix. Dit keer zien we niet een compleet gestoorde moordenaar, maar twee.

De titel is Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story en we volgen in de miniserie de broers Joseph Lyle en Erik Galen Menéndez die in 1989 hun ouders, José and Mary Louise "Kitty" Menéndez, hebben vermoord.

Monsters


De vader José wordt gespeeld door een bekende Hollywood-acteur: Javier Bardem. De andere rollen komen van Nicholas Alexander Chavez en Cooper Koch, als de broers Lyle en Erik. De moeder Kitty wordt gespeeld door Chloë Sevigny.

De onderstaande teaser trailer laat een video zien van een familieportret en het wordt duidelijk dat de ouders een duister geheim hebben. Vervolgens zien we dat de broers elkaar omhelzen en er wordt gehint naar hun misdaad.

Teaser


Vanaf 19 september is de miniserie van bedenkers Ryan Murphy en Ian Brennan te zien op Netflix. Hieronder de teaser.



De synopsis: Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story duikt in de geruchtmakende zaak die de wereld in zijn greep hield en waarbij het publiek begon te twijfelen over wie nu de echte monsters in dit verhaal waren. Volgens het OM waren ze uit op de erfenis van hun familiefortuin. De broers hielden echter vol - zelfs nu nog, nu ze hun levenslange gevangenisstraf uitzitten - dat ze tot deze daad waren gekomen uit angst voor een leven dat draaide om fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun ouders.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Monsters gelijk kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen