search
Hoe gaat het met de bijzonder onhandige 'Eric Forman' uit 'That '70s Show'?
Series / Specials

Hoe gaat het met de bijzonder onhandige 'Eric Forman' uit 'That '70s Show'?

Hoe is het nu met Topher Grace, die Eric Forman speelde in 'That '70s Show'?

Topher Grace kennen we vooral door zijn rol als Eric Forman in de sitcom That '70s Show. Die serie kwam tot een einde in 2006, dus wat heeft Grace sindsdien allemaal gedaan?

Grace werd in 1978 geboren in New York City, maar groeide op in Connecticut. Op de middelbare school was hij bevriend met actrice Kate Bosworth en als kind was actrice Chloë Sevigny soms zijn oppas.

Doorbraak


De eerste acteerrol van Grace was meteen zijn grote doorbraak, namelijk die van de onhandige tiener Eric Forman in That '70s Show. De sitcom was een groot succes en Grace speelde de rol tot zijn personage uit de serie werd geschreven in seizoen 7.

De reden voor zijn vertrek uit de serie is dat Grace graag wou focussen op grotere projecten, met name films. En met succes: zijn volgende grote rol was die van Eddie Brock/Venom in Spider-Man 3 in 2007.

Films


Door de jaren heen is Grace in films blijven spelen, waaronder Valentine's Day en Predators in 2010, The Big Wedding in 2013, Interstellar in 2014, BlacKkKlansman in 2018 en Irresistible in 2020.



Na een tijdje keerde de acteur ook weer terug op het televisiescherm. In 2019 was hij te zien in de miniserie The Hot Zone en de Black Mirror-aflevering Smithereens. Zijn meest recente serie is Home Economics.

Aankomende projecten


Ook was Grace in de eerste aflevering van de That '70s Show-sequel That '90s Show te zien. Momenteel komen er twee films aan waarin de acteur te zien is: de actiethriller Flight Risk en de zwarte comedy Huntington.

Grace is sinds 2016 getrouwd met actrice Ashley Hinshaw. Het stel heeft inmiddels twee kinderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij That '90s Show op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen