search
Bryan Cranston speelt onder deze voorwaarde nog één keer Walter White uit 'Breaking Bad'
Series / Nieuws

Bryan Cranston speelt onder deze voorwaarde nog één keer Walter White uit 'Breaking Bad'

Het zou zomaar kunnen dat de mythische Heisenberg terugkeert op onze schermen.

Het is alweer 16 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met de legendarische Walter White. Het personage, gecreëerd door Vince Gilligan en gespeeld door Bryan Cranston, verscheen in 2008 voor het eerst op onze schermen in Breaking Bad.

Breaking Bad eindigde in 2013, maar dat betekende niet dat Walter White voor eeuwig verdwenen was van de televisieschermen. In zowel sequel El Camino als prequel Better Call Saul verscheen hij ook als de legendarische drugscrimineel.

Heisenberg


De vraag is dan ook: gaan we Cranston in de toekomst weer zien in de rol van Walter White, ook bekend onder zijn schuilnaam Heisenberg? Op die vraag gaf de acteur antwoord in gesprek met Awards Radar.

''Er staat niets op de planning, en ik weet dat Vince [Gilligan, red.] niet iets wil doen als hij het salarisstrookje niet nodig heeft'', zei Cranston. ''Maar als hij op een moment wakker zou worden uit een droom en zou zeggen 'Oh my god', en hij zou het aan mij pitchen, en ik zou ook zeggen 'Oh my god', dan zou ik ernaar kijken.''

Pitch


''Je hebt niet vaak een 'Oh my god'-reactie als je een pitch leest of aanhoort'', ging de acteur verder. ''Als iets je verrast en verbijsterd, dan moet je opletten. Dus als dat gebeurt – en ik ga ervan uit van niet– dan zou ik ernaar luisteren.''



Als je niet wilt wachten tot een mogelijke comeback van Bryan Cranston dan kun je hem natuurlijk ook gewoon in actie zien in Breaking Bad, El Camino of Better Call Saul op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hoop jij Walter White nog een keer in actie te zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen