search
Ontdek de top 4 NPO-series: Een diverse mix van genres die je niet mag missen
Series / Specials

Ontdek de top 4 NPO-series: Een diverse mix van genres die je niet mag missen

Ontdek spannende, grappige en ontroerende series op NPO Start en NPO Plus.

De beste series zijn te streamen op grote streamingdiensten zoals Netflix of Disney+. Toch…? Nee hoor! Op de Nederlandse NPO Start staat een fantastisch aanbod van de spannendste, grappigste en leukste series. In dit artikel lees je vier aanraders.

Rebecka Martinsson



Rebecka Martinsson is gebaseerd op de detectiveboeken van Asa Larsson, een Zweedse advocaat en schrijfster. Zowel seizoen 1 als 2 zijn te streamen op NPO Plus.

De serie vertelt het verhaal van Rebecka. Wanneer een oude jeugdvriendin plotseling overlijdt, keert ze terug naar haar geboortestad, Kiruna. Al snel komt ze erachter dat haar vriendin vermoord is en ze besluit dit mysterie op te lossen.



Years and Years



Naast spannende misdaadseries heeft NPO Plus ook enkele politieke drama's in het aanbod, waaronder de serie Years and Years.

In Years and Years leeft de familie Lyon uit Manchester een heel normaal leven. De serie volgt hun familie tot het jaar 2034, waarin de consequenties van de Brexit nog steeds een grote rol spelen in het dagelijks leven.



Dag & Nacht



Iedereen die ooit in de zorg gewerkt heeft, weet dat er hard gewerkt wordt in dit werkveld. De serie Dag & Nacht op NPO Plus laat deze heftige kant zien.

Dag & Nacht volgt Ella, de leidinggevende van een team verloskundigen. Hun werkdagen zijn zwaar en lang, maar hun team is hecht. Wanneer privé en werk door elkaar gaan lopen, verandert de sfeer echter.



Toren C



Van politiek drama's en misdaadseries tot Nederlandse humor; op NPO Start is er voor ieder wat wils. Bovendien is de Nederlandse serie Toren C gratis en zonder abonnement te streamen op NPO Start.

In Toren C spelen Margôt Ros en Maike Meijer verschillende personages in het bedrijvencomplex Toren C. Elke dag ontstaat er in dit bedrijf grote chaos en aparte situaties.



Lees ook
De 10 beste scifi-series van de afgelopen 25 jaar: van 'Firefly' tot 'Lost'
De voorbije 25 jaar zijn er tal van goede scifi-series uitgebracht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

NPO Plus of SkyShowtime?

  • NPO Plus

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • SkyShowtime

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen