search
Verwijderalarm op Netflix: Deze twee prachtige films kun je nu nog kijken
Films / Specials

Verwijderalarm op Netflix: Deze twee prachtige films kun je nu nog kijken

Laatste kans om deze twee fantastische films te zien op Netflix.

Op Netflix zijn altijd leuke films en series te vinden voor als je een rustig avondje op de bank wilt zitten met een grote zak van je favoriete chips. Helaas verwijdert de streamingdienst elke week enkele titels. In dit artikel lees je twee goede kijktips die binnenkort van Netflix verdwijnen.

The King of Staten Island



De komedie en dramafilm The King of Staten Island uit 2020 is geregisseerd door Judd Apatow. In de film spelen onder andere de Euphoria-ster Maude Apatow, de komiek Pete Davidson en de Spider-Man: No Way Home-ster Marisa Tomei.

The King of Staten Island volgt een tatoeëerder die sinds de dood van zijn vader, een brandweerman, niet goed weet wat hij met zijn leven moet doen. Jaren later krijgt zijn moeder een relatie met een brandweerman en dit zorgt voor een moeilijke tijd.

Laatste kans: tot en met 10 september op Netflix.



Evelyn



De tweede kijktip is de documentaire Evelyn van regisseur Orlando von Einsiedel. Samen met producent Joanna Natasegara, cinematograaf Franklin Dow en muzikant Patrick Jonsson wist hij een hartverscheurende film te maken.

Evelyn gaat over de zelfmoordpoging van Evelyn, de broer van Orlando. 13 jaar later heeft de familie Einsiedel het nog steeds zeer moeilijk. De film laat zien hoe de dood van Evelyn iedereen beïnvloed heeft.

Laatste kans: tot en met 9 september op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke film zou jij kijken als het moet?

  • The King of Staten Island

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Evelyn

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen