search
Dé grote serie op Disney+ in september: Fans van Marvel zullen bij zijn
Series / Nieuws

Dé grote serie op Disney+ in september: Fans van Marvel zullen bij zijn

Ontdek de sinistere magie en achtergrond van Agatha Harkness in de serie 'Agatha All Along'.

Ben je klaar om het Marvel-universum vanuit een geheel nieuw perspectief te verkennen? Agatha All Along biedt een fascinerende kijk op de sinistere magie en manipulatie van Agatha Harkness, de heks die haar duistere krachten onthulde in WandaVision. Hier zijn vijf essentiële dingen die je moet weten voordat je deze meeslepende serie gaat bekijken.

Waar gaat de serie over?


Agatha All Along richt zich op de achtergrond en motieven van Agatha Harkness, de mysterieuze en krachtige heks die het leven van Wanda Maximoff op zijn kop zette. De serie duikt dieper in haar verleden, onthult haar duistere plannen en laat zien hoe ze eeuwenlang heeft weten te overleven in een wereld vol bovennatuurlijke gevaren. Verwacht een mix van horror, mysterie en magie, waarbij de grens tussen goed en kwaad steeds vager wordt.

Wie heeft de serie gemaakt?


Agatha All Along is ontwikkeld door Jac Schaeffer, die ook het brein achter WandaVision was. Deze serie markeert een verdere samenwerking tussen Marvel Studios en Schaeffer, die haar unieke kijk op het Marvel-universum verder uitbreidt. Met haar scherpe pen en creatieve visie brengt Schaeffer de mysterieuze wereld van Agatha Harkness tot leven, ondersteund door een getalenteerd team van schrijvers, regisseurs en producers die eerder aan verschillende Marvel-projecten hebben gewerkt.

Wie spelen er in de serie?


Catherine Hahn keert terug als Agatha Harkness, waarbij ze opnieuw de rol vertolkt die haar tot een favoriet onder de fans maakte. Naast Hahn zien we ook nieuwe gezichten en oude bekenden uit het Marvel-universum, hoewel veel details over de cast nog geheim zijn. Verwacht echter verrassende cameo's en interessante nieuwe personages die de wereld van Agatha verder uitbreiden.

Voor wie is deze serie?


Agatha All Along is een must-see voor fans van WandaVision en iedereen die houdt van het duistere en magische aspect van het Marvel-universum. Als je genoten hebt van series als Loki of Doctor Strange, dan is deze serie perfect voor jou. Het biedt een diepere verkenning van de mystieke krachten en kwaadaardige intriges die het Marvel-universum zo fascinerend maken.

Is de serie te bingen?


Er wordt verwacht dat Agatha All Along een beperkte serie is met 9 afleveringen van elk 40 tot 50 minuten. Dit maakt het ideaal voor een weekend binge-watch sessie, waarbij je volledig kunt opgaan in de duistere wereld van Agatha Harkness.



Agatha All Along is 18 september te zien op Disney+. Zorg dat je klaar bent voor een betoverende en sinistere kijkervaring!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Marvel-fan bent: kijk jij uit naar Agatha All Along?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen