search
Prima thriller met Pierce Brosnan als gangster maakt indruk en staat in de top 10 van Prime Video
Films / Specials

Prima thriller met Pierce Brosnan als gangster maakt indruk en staat in de top 10 van Prime Video

De veteraanacteurs in deze films zorgen voor een stevige actiethriller.

De verfilming van Victor Gischlers boek 'Gun Monkeys' heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Het project startte in 2009, maar kwam pas van de grond toen James Bond-ster Pierce Brosnan tekende. Fast Charlie is inmiddels gestegen naar de derde plaats in de Top 10 van Prime Video.

Deze heerlijk stevige actiethriller was ook de laatste film van Hollywood-coryfee James Caan. Hij speelt de ouder wordende maffiabaas Stan, en Brosnan is zijn vertrouwde 'medewerker' Charlie.

De juiste vaardigheden


Charlie is een zogeheten fixer, die door de jaren heen de nodige karweitjes heeft uitgevoerd voor Stan. Wanneer het hoofd van een rivaliserende bende opdracht geeft om Stan en zijn team te vermoorden, is Charlie een van de weinige overlevenden.

Hierop besluit hij om wraak te nemen voor de dood van zijn vriend. Marcie (Morena Baccarin) is de ex-vrouw van een doelwit en heeft de juiste vaardigheden om hem te helpen de klus te klaren.

Alom geprezen


Fast Charlie kreeg prima kritieken, waarbij Brosnans prestatie alom geprezen werd. De regie is in handen van Philip Noyce, die destijds Blind Fury regisseerde met onze eigen Rutger Hauer. Fast Charlie is een vakkundig gemaakte film die ook op Prime Video hoog gewaardeerd wordt.



Kijk Fast Charlie op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Fast Charlie al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen