search
Deze veelbelovende sitcom werd een van de grootste flops ooit: 4% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Deze veelbelovende sitcom werd een van de grootste flops ooit: 4% op Rotten Tomatoes

'We Are Men' was een grote flop en werd al snel geannuleerd.

Schrijver Rob Greenberg heeft meegewerkt aan populaire series zoals How I Met Your Mother en Scrubs. Hij heeft zelf ook een serie gecreëerd, We Are Men, maar dit was niet zo'n succes. Het kreeg zelfs veel kritiek en was een grote flop.

De sitcom We Are Men ging in première in 2013 op CBS, met in de hoofdrollen Christopher Nicholas Smith, Tony Shalhoub, Jerry O'Connell, Kal Penn en Rebecca Breeds. Na de uitzending van twee afleveringen die slecht presteerden, annuleerde CBS de serie.

Verhaal


We Are Men volgt Carter Thomas (Smith) die, nadat hij op het altaar door zijn bruid is verlaten, verhuist naar een tijdelijk huurcomplex, waar hij een vriendschap sluit met drie gescheiden oudere mannen. Ze adviseren hem over hoe hij zijn leven weer op de rails krijgt en terug in de datingwereld komt, hoewel ze niet bepaald de beste mensen zijn om advies over vrouwen te geven.

Frank Russo (Shalhoub) is vier keer gescheiden maar beschouwt zichzelf nog steeds als een vrouwenverslinder, Gil Bartis (Penn) werd betrapt tijdens een affaire en Stuart Strickland (O'Connell) zit midden in zijn tweede scheiding. Ze mogen dan wel ongelukkig in de liefde zijn, maar tenminste hebben ze elkaar en barbecues bij het zwembad.

Grote flop


Toen de serie We Are Men aangekondigd werd, heette het oorspronkelijk Ex-Men. Uiteindelijk was de serie zo'n grote flop dat slechts twee van de geplande tien afleveringen uitgezonden werden op televisie. De resterende acht afleveringen, die werden geproduceerd, werden nooit uitgezonden.



We Are Men werd dan ook slecht ontvangen door critici. Op Rotten Tomatoes heeft de serie een lage score van 4%. De kritische consensus op de website luidt: "We Are Men lijdt onder achterhaalde bro-humor en afgezaagde midlifecrisisgrappen die te versleten zijn om door de getalenteerde cast nieuw leven ingeblazen te worden."

Kijken?


Omdat slechts twee afleveringen van We Are Men werden uitgezonden, kan je de serie niet terugvinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij afleveringen van We Are Men gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen