search
Prime Video in september: Een overvloed aan nieuwe series staat klaar voor jou
Series / Release-lijsten

Prime Video in september: Een overvloed aan nieuwe series staat klaar voor jou

Het wordt een maand vol met misdaad, actie, reality-TV en epische avonturen.

Prime Video zet in september weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

The Lord of the Rings: The Rings of Power


Verschijnt op: Donderdag 5, 12, 19 en 26 september | Release: Seizoen 2 - aflevering 4-7 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Prime Video

Een tijdperk van vrede komt ten einde en een reeks personages moet de heropleving van het kwaad in Midden-aarde het hoofd bieden. Van de donkere diepten van de Nevelbergen tot de majestueuze wouden van Lindon, het adembenemende eilandenrijk Númenor en de verste uithoeken van de wereld laten deze koninkrijken en personages sporen na die tot lang na hun dood te zien zullen zijn.



The Grand Tour


Verschijnt op: Vrijdag 13 september | Release: Seizoen 5 - aflevering 4 | Genre: Komedie / Sport / Talkshow | Kijk op: Prime Video

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug met The Grand Tour. Een show vol avontuur, spanning en vriendschap... zolang je accepteert dat die vrienden ook degenen zijn die je enorm irritant vindt. Soms gaat het zelfs over auto's. Volg ze op hun wereldwijde avontuur.



Chicago Med


Verschijnt op: Maandag 30 september | Release: Seizoen 7 | Genre: Drama / Medisch | Kijk op: Prime Video

Chicago Med geeft een meeslepend inkijkje in de dagelijkse hectiek van het spliksplinternieuwe traumacentrum van de stad en de levens van de dappere artsen, verplegers en medewerkers die het centrum draaiende houden.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

1 september: Masterchef (seizoen 13) - Spelprogramma / Reality-TV / Eten - Een nationale zoektocht naar de beste thuiskoks van Amerika. Eén van de 50 deelnemers zal uitgroeien tot een culinaire ster en de titel van "Masterchef" in de wacht slepen.

1 september: MasterChef Australia (seizoen 15) - Spelprogramma / Reality-TV / Eten - Enkele tientallen thuiskoks strijden in de Masterchef-keuken om de titel van beste chef, beoordeeld door topchefs uit Australië.

3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 en 25 september : No Gain No Love (seizoen 1 - aflevering 3-10) - Komedie / Romantiek - Een relatie met wederzijds gewin tussen een vrouw die trouwt om geen verlies te lijden en een man die trouwt om problemen te voorkomen.

6 september: Cómo cazar a un monstruo (seizoen 1) - Documentaire - Lluís Gros, veroordeeld tot 23 jaar gevangenisstraf wegens seksueel misbruik, vraagt YouTuber en filmmaker Carles Tamayo om een documentaire over zijn leven te maken om zijn imago na de veroordeling te herstellen. Carles stemt toe, in de veronderstelling dat Gros zijn excuses zal aanbieden, maar wanneer hij ziet dat dit niet de bedoeling is en Gros nog steeds vrij rondloopt, probeert hij te achterhalen waarom hij ongestraft blijft.

16 september: Love Island: All Stars (seizoen 1) - Reality-TV / Romantiek - Love Island keert terug naar Zuid-Afrika, waar bekende gezichten opnieuw hun intrek nemen in de meest besproken villa voor een tweede kans om de liefde te vinden.

16 september: Love Island UK (seizoen 11) - Reality-TV / Romantiek - Vrijgezellen op zoek naar liefde voeren opdrachten uit, vormen koppels en worden week na week weggestemd. Vol spanning en drama.

16 september: Love Island US (seizoen 6) - Reality-TV / Romantiek - Love Island USA begint wanneer een groep vrijgezelle 'eilandbewoners' samenkomt in een prachtige villa in Fiji, klaar om een zomer vol liefde, vriendschappen en uiteindelijk relaties aan te gaan.

19 en 26 september: Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (seizoen 2) - Reality-TV - In dit programma gaat een onverwachte groep helden het avontuur van hun leven aan. Overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Allemaal kennen ze een vorm van bekendheid, maar eenmaal op het strand maakt dat niets meer uit en zijn ze op zichzelf aangewezen.

20 september: Courtois: The Return of the Number 1 (seizoen 1) - Documentaire / Sport - In een nooit eerder vertoond portret en exclusieve toegang achter de schermen, toont Courtois: The Return of the Number 1 de verbazingwekkende inspanningen van Thibaut Courtois' om het beslissende deel van het seizoen te kunnen halen: de onzekerheid van het ondergaan van een operatie, de druk om terug te keren op het hoogste niveau, zijn dagelijks leven met Mishel, zijn kinderen, zijn familie en vrienden en zijn drukke agenda als zakenman

30 september: Chicago P.D. (seizoen 9) - Actie / Misdaad / Thriller - Chicago PD is een bloedstollende nieuwe politieserie over de mannen en vrouwen van District 21 van het Chicago Police Department, die hun leven in de waagschaal stellen om de orde en veiligheid in de gemeenschap te waarborgen.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij onder de indruk van het aanbod van Prime Video?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen