search
Deze 4 scifi-series op Netflix krijgen lovende recensies van de kijkers
Series / Specials

Deze 4 scifi-series op Netflix krijgen lovende recensies van de kijkers

Deze keer hebben we vier aanraders die een waarderingscijfer krijgen van minstens 90%.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Raising Dion



Op Rotten Tomatoes loopt het publiek er niet mee weg, maar de pers smult van deze fantasierijke serie. Het krijgt dan ook een score van 91%. Bekijk de serie op Netflix, en bepaal wat jij ervan vindt.

Een weduwe probeert in Raising Dion het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.



Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself



Romantiek, drama en vooral veel mysterie zie je in acht afleveringen van deze serie op Netflix. In tegenstelling tot voorgaande serie, zijn zowel pers als publiek gek op deze titel. Het krijgt dan ook geweldige score van 94%.

Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself - Gevangen tussen twee strijdende clans probeert de zoon van een beruchte heks, verantwoordelijk voor een dodelijke slachtpartij, zijn plek in de wereld te vinden, en zijn krachten te ontdekken.



Lockwood & Co.



Deze magische serie over een stel jonge spokenjagers op Netflix, is door de streamingdienst al na één seizoen gecanceld. Dat terwijl de serie op de Tomatometer met 94% een geweldige score heeft neergezet.

Anthony Lockwood verloor op jonge leeftijd zijn ouders en heeft maar weinig vertrouwen in de wereld. Alles verandert als hij een begaafde jonge geestenjager ontmoet. Ontdek het in Lockwood & Co.



Travelers



We sluiten af met een absolute topper. Deze futuristische, fantasierijke en duistere dramaserie weet op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100% te halen. Stream alle drie de seizoenen op Netflix.

Een federaal agent volgt in Travelers vier mensen die opeens totaal nieuwe persoonlijkheden lijken te hebben, en doet een verbijsterende ontdekking over de toekomst van de mensheid.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij jezelf een scifi-fan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen