search
Glen Powell uit 'Twisters' is nu dé grote Hollywoodster: niemand weet meer dat hij in deze griezelige tv-serie speelde
Series / Specials

Glen Powell uit 'Twisters' is nu dé grote Hollywoodster: niemand weet meer dat hij in deze griezelige tv-serie speelde

Wist je dat Glen Powell te zien was in 'Scream Queens'?

In het laatste jaar is hij bij het grote publiek pas echt doorgebroken met zijn rollen in Twisters en Anyone but You, maar daarvoor had acteur Glen Powell ook al een hoop bekende projecten bij zijn naam staan.

Powell speelde bijvoorbeeld in de serie Scream Queens. Deze satirische horrorserie werd gemaakt door de makers van American Horror Story en Dahmer: Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan.

Studentenvereniging


De serie bestaat uit 2 seizoenen en werd uitgezonden van 2015 tot 2016. Het verhaal speelt zich af op een elitaire universiteit, waar de studentenvereniging Kappa Kappa Tau centraal staat. Chanel Oberlin is de manipulatieve leider van de vereniging.

Nadat er een reeks mysterieuze moorden plaatsvindt, voelt Chanel dat haar heerschappij bedreigt wordt. Het helpt ook niet dat de regels voor de vereniging aangepast zijn en iedereen vanaf nu lid mag worden.

Gemaskerde moordenaar


De campus wordt geteisterd door een gemaskerde moordenaar, die het gemunt heeft op studenten en medewerkers. De leden van de studentenvereniging worden gedwongen om samen te werken en hun angsten onder ogen te zien, zodat ze de moordenaar kunnen ontmaskeren.



Powell speelt in de serie de rol van Chad Radwell, de oppervlakkige en zelfverzekerde leider van het broederschap Dickie Collar. Hij staat bekend om zijn knappe uiterlijk en hoge eigendunk. Ook is hij de vriend van Chanel.

Disney+


Naast Powell zien we in Scream Queens Emma Roberts als Chanel. Als haar hulpjes zien we Ariana Grande als #2, Billie Lourd als #3, Abigail Breslin als #5 en Lea Michele als Hester Ulrich. Jamie Lee Curtis speelt de rol van de decaan van de universiteit.

Bekijk Scream Queens op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Glen Powell: overrated?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen