search
Behoorlijk aangrijpende en heftige post-apocalyptische thriller staat nu op Prime Video
Films / Specials

Behoorlijk aangrijpende en heftige post-apocalyptische thriller staat nu op Prime Video

De indrukwekkende film 'The End We Start From' is vanaf nu gewoon te bekijken op Prime Video.

Prime Video breidt heeft zijn aanbod uitgebreid met een aangrijpende post-apocalyptische film uit 2023. The End We Start From is vanaf nu te streamen.

The End We Start From is een Britse survivalfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Mahalia Belo, bekend van de BBC-miniseries Requiem en The Long Song. De film is een bewerking van de gelijknamige roman van Megan Hunter uit 2017.

Verwoeste stad


De film speelt zich af in het Londen van de toekomst, dat is verwoest door klimaatverandering. Het verhaal volgt een jonge vrouw die net moeder is geworden als een verwoestende stroming de stad onder water zet, waardoor miljoenen mensen moeten vluchten.

Samen met haar pasgeboren zoon en haar man moet ze haar weg vinden door het vernietigde landschap, op zoek naar een veilige plek waar ze een nieuw leven kan beginnen. Dit gaat alleen niet zonder slag of stoot.

Bekende cast


De hoofdrol in de serie wordt vertolkt door Jodie Comer, bekend van Killing Eve, Free Guy en The Last Duel. In de rol van haar man R zien we Joel Fry (Game of Thrones).



Daarnaast zien we in de film Mark Strong (Kingsman: The Secret Service), Katherine Waterston (Fantastic Beasts and Where to Find Them) en Benedict Cumberbatch (Sherlock).

Prime Video


De release van de film vond in de Verenigde Staten plaats in december 2023. Maanden later kunnen we deze film in Nederland ook eindelijk bekijken, en dan meteen vanaf onze eigen bank.

The End We Start From is nu namelijk te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij The End We Start From al in een filmhuis gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen