search
'Furiosa'-ster gecast in 'Blade Runner 2099' van Prime Video
Series / Nieuws

'Furiosa'-ster gecast in 'Blade Runner 2099' van Prime Video

Deze acteur boekt opnieuw een grote rol in een grote franchise.

Tom Burke (Furiosa: A Mad Max Saga) en Maurizio Lombardi (Ripley) hebben beiden belangrijke rollen bemachtigd in de Prime Video-serie Blade Runner 2099 van Alcon Entertainment.

De serie speelt zich af in het Los Angeles van 2099 en gaat over Cora (Hunter Schafer), die haar hele leven op de vlucht is en constant van identiteit moet veranderen.

Een nieuwe Blade Runner


Om ervoor te zorgen dat haar broer een stabiele toekomst heeft, neemt ze voor de laatste keer een andere identiteit aan en moet ze gedwongen samenwerken met een Blade Runner genaamd Olwen (Michelle Yeoh), die aan het einde van haar levenscyclus is.

De twee raken verzeild in een steeds groter wordende samenzwering die een grote dreiging is voor de stad. Het is nog onbekend welke personages Burke en Lombardi zullen spelen.

Bomvol talent


Dimitri Abold, Lewis Gribben, Katelyn Rose Downey en Daniel Rigby spelen ook vaste rollen in de serie. Johnny Harris, Amy Lennox, Sheila Atim en Matthew Needham hebben gastrollen.



Silka Luisa (Shining Girls) is de scenarist, bedenker en showrunner van de serie. Jonathan Van Tulleken (Shogun) regisseert enkele afleveringen en Ridley Scott produceert.

Exotische locaties


De opnames van Blade Runner 2099 vinden momenteel plaats in Praag. Hierna zal er ook gefilmd worden in Barcelona.

Het is nog onbekend wanneer Blade Runner 2099 te streamen zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van de Blade Runner-films?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen