search
Het nieuwste seizoen van deze Britse hitserie dendert de Top 10 van HBO Max binnen
Series / Featured

Het nieuwste seizoen van deze Britse hitserie dendert de Top 10 van HBO Max binnen

Het najagen van succes spreekt duidelijk nog steeds tot de verbeelding.

Begin deze maand is het derde seizoen van Industry gestart. De serie over jonge mensen die een carrière najagen in de bankierswereld van Londen is binnen korte tijd op de derde plaats in de Top 10 van HBO Max beland.

Industry heeft een ensemblecast en vertelt het verhaal over jonge mensen, van verschillende achtergronden, die bij de prestigieuze investeringsbank Pierpont & Co komen te werken. In het derde seizoen is Kit Harington (Game of Thrones) te zien als nieuw castlid.

Snoeiharde wereld


Harper (Myha'la Herrold), Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) en Eric (Ken Leung) worden aangenomen bij Pierpont & Co en worden elkaars collega's. Harper komt oorspronkelijk uit New York. Eric is haar leidinggevende en neemt haar onder zijn hoede.

Yasmin komt uit een rijk gezin en spreekt meerdere talen, maar heeft een drugsverslaafde partner. Robert heeft weliswaar aan een topuniversiteit gestudeerd maar is afkomstig uit een arbeidersgezin. Stuk voor stuk willen de personages hun leven opbouwen in de snoeiharde financiële wereld.

Nieuw gezicht


In het nieuwste seizoen is Kit Harington te zien als nieuw gezicht: hij speelt Henry, de CEO van een bedrijf dat in groene energie voorziet. De dialogen zijn lekker scherp en het derde seizoen krijgt op het moment van schrijven 87% van de kijkers.



Kijk Industry op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij Industry?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen