search
SkyShowtime onthult de line-up van september: komende maand gave nieuwe series
Series / Release-lijsten

SkyShowtime onthult de line-up van september: komende maand gave nieuwe series

Gangsters, gecancelde nieuwslezers en een flinke dosis humor deze maand op SkyShowtime.

SkyShowtime zet in september weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Douglas Is Cancelled


Verschijnt op: Donderdag 5 september | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Drama

De cancelcultuur in praktijk. Het verhaal van Douglas Is Cancelled draait om een gerespecteerde nieuwslezer wiens carrière op het spel komt te staan nadat hij een ongepaste grap maakt.



Tulsa King


Verschijnt op: Woensdag 18 september | Release: Seizoen 2 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: SkyShowtime

Als Dwight 'The General' Manfredi na 25 jaar in de gevangenis vrijkomt, wordt hij door zijn maffiabaas naar Oklahoma gestuurd om daar de handel uit te breiden. Als hij hem verdenkt van tegenwerking, besluit Dwight zijn eigen netwerk op te zetten.



Frasier


Verschijnt op: Maandag 23 september | Release: Seizoen 2 | Genre: Komedie | Kijk op: SkyShowtime

Frasier Crane keert terug naar Boston voor het volgende hoofdstuk van zijn leven met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties en een oude droom om uiteindelijk te vervullen.



Overige series nieuw op SkyShowtime


Hieronder de overige series die komende maand op SkyShowtime verschijnen.

6 september: Law & Order (seizoen 23 - aflevering 13) - Misdaad / Drama / Mysterie - New Yorkse rechercheurs en aanklagers moeten misdaden oplossen en de misdadigers achter de tralies zien te krijgen. Achterhalen wie schuldig en wie onschuldig is, terwijl er levens op het spel staan.

7 september: Knuckles (seizoen 1 - aflevering 6) - Komedie / Familie / Avontuur - De nieuwe live-actionserie volgt Knuckles op een hilarische reis vol actie en zelfontdekking, terwijl hij Wade onder zijn hoede neemt om hem te leren wat het betekent om een Echidna-strijder te zijn.

30 september: PAW Patrol (seizoen 10C) - Animatie / Komedie / Familie - Zes heldhaftige pups werken samen om de inwoners van hun dorp Avonturenbaai te beschermen. Hiervoor gebruiken ze hun eigen speciale kwaliteiten, gadgets en voertuigen. Paw Patrol gaat de uitdaging altijd aan.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op SkyShowtime?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen