search
Slecht nieuws voor de 'Tomb Raider'-serie
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor de 'Tomb Raider'-serie

Amazon zoekt momenteel de ster die Lara Croft moet spelen, maar gaan ze die vinden?

Eerder deze zomer schreven we nog dat er goed nieuws was voor fans die uitkeken naar de nieuwe Tomb Raider-serie van Amazon. De serie zou op korte termijn in productie gaan en in 2026 verschijnen. Maar Hollywood is een wispelturige plek.

Volgens het doorgaans goed ingelichte That Park Place is Amazon momenteel op zoek naar de ster die de hoofdrol zou moeten gaan spelen. Hollywood-insiders zijn er echter van overtuigd dat de serie uiteindelijk het daglicht niet zal gaan zien.

Tomb Raider


De serie zou een verfilming zijn van de iconische Tomb Raider-games, die gaan over de avonturen van de wereldberoemde en avontuurlijke Lara Croft. Eerder verschenen er ook al films met respectievelijk actrices Angelina Jolie en Alicia Vikander in de rol van de heldhaftige avonturier.

Een officieel bericht over de annulering van de serie is er nog niet. Fans kunnen dus voorlopig blijven hopen op een live-action Tomb Raider-serie ontwikkeld door Phoebe Waller-Bridge, vooral bekend van de komische dramaserie Fleabag.

Animatieserie


De serie moet overigens niet verward worden met de nieuwe Tomb Raider-animatieserie van Netflix die in oktober dit jaar van start gaat. In die serie wordt de stem van Lara Croft ingesproken door Hayley Atwell.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zag jij deze Tomb Raider-serie wel zitten?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen