search
Nieuwe Netflix-thriller bezorgt kijkers flinke angsten en vliegt de top 10 in
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-thriller bezorgt kijkers flinke angsten en vliegt de top 10 in

De thriller IC 814: The Kandahar Hijack op een vliegtuigkaping is net nieuw op Netflix.

De Netflix Top 10 lijkt prooi te gaan worden voor een serie uit India. De thriller over de kaping van een vliegtuig in 1999 is net nieuw en staat nu op de achtste plaats in de lijst. Is de miniserie ook een kijktip?

De miniserie IC 814: The Kandahar Hijack met zes afleveringen verscheen op donderdag op de streamingdienst. De thriller is geregisseerd door Anubhav Sinha en de belangrijkste personages worden vertolkt door Naseeruddin Shah, Pankaj Kapur, Vijay Varma, Dia Mirza en Arvind Swamy.

Prima ontvangen


Op Rotten Tomatoes zijn nog geen recensies te vinden over IC 814: The Kandahar Hijack, maar de IMDb noteert al een prima 7,2 na bijna 550 stemmen.

Op Wikipedia staan enkele passages uit recensies van Indiase critici. Zo schrijft Divya Raje Bhonsale van Mathrubhumi: "Een aangrijpende Netflix-serie gebaseerd op de Kandahar-kaping uit 1999, IC 814 heeft een indrukwekkende cast en een messcherp script. Een must-see voor fans van historische drama's."

Nu te zien


Heb je zin om de miniserie IC 814: The Kandahar Hijack te kijken? Je vindt de zes afleveringen nu op Netflix.



De synopsis: Wanneer de IC 814 op weg naar Delhi wordt gekaapt, staan honderden levens op het spel. Het wordt India's langste en meest verontrustende luchtvaartcrisis ooit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al gestart met het bingewatchen van IC 814: The Kandahar Hijack?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen