search
Verrassend personage keert terug in 'Peacemaker' seizoen 2
Series / Nieuws

Verrassend personage keert terug in 'Peacemaker' seizoen 2

Geheel tegen verwachtingen in keert dit personage terug in de nieuwe afleveringen van de DC-serie.P

Robert Patrick (Terminator 2) zal naar verluidt terugkeren als Christopher Smith's vader Auggie in het nog te verschijnen tweede seizoen van DC-serie Peacemaker.

En dat zal een verrassing zijn voor veel fans, die zich zullen herinneren dat het personage behoorlijk dood was aan het einde van het eerste seizoen. Toch komt het wel overeen met wat er in de strips van Peacemaker gebeurt,

Terug van weggeweest


Nadat Auggie doodging in het eerste seizoen, verscheen hij alsnog als een geest in de laatste aflevering van het eerste seizoen. Hij zei toen dat Christopher een verschrikkelijk mens is en dat hij hem zal blijven achtervolgen.

En dat achtervolgen in geestvorm is ook iets dat gebeurde in de eerste stripreeks van Peacemaker in de jaren '80. En wat nu dus wordt voortgezet in seizoen 2 van de serie.

Enthousiaste Robert Patrick


Patrick zelf vertelde PopVerse het volgende over zijn terugkeer:



"Ik was vrijdag met John Cena scènes aan het filmen voor seizoen 2. James Gunn was er ook en die is geweldig. Hij is een van de meest getalenteerde gasten die ik ooit heb ontmoet. Een geniale geest en een geweldig mens. Ik houd van hem en zijn vrouw Jennifer Holland."

Nieuw DC-universum


Gunn heeft het ondertussen erg druk. Hij is bezig met het afronden van zijn film Superman én is dus ook bezig met de opnames van zijn serie Peacemaker.

Peacemaker seizoen 2 zal ergens in 2025 te streamen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Seizoen 1 is een van de beste superheldenseries ooit gemaakt

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen