search
'Lioness' seizoen 2 start op deze datum met een nieuw seizoen vol bikkelharde actie
Series / Nieuws

'Lioness' seizoen 2 start op deze datum met een nieuw seizoen vol bikkelharde actie

De hitserie van 'Yellowstone'-maker Taylor Sheridan keert terug met een nieuwe rekruut.

Lioness heette in haar debuutseizoen nog Special Ops: Lioness. De kijkers maakten kennis met het CIA-programma dat 'Lioness' heet, en Joe (Zoe Saldaña), die aan het hoofd van dit militaire programma staat.

Andere bekende namen zijn Nicole Kidman als Joe's leidinggevende Kaitlyn (Kidman) en Morgan Freeman als minister Billings. Deadline meldt dat het tweede seizoen vanaf 27 oktober te zien is.

Infiltratie


De actieserie laat de operaties zien die de leden van het programma uitvoeren. Cruz (Laysla De Oliveira) was de nieuwe rekruut in het eerste seizoen en infiltreerde in een kring van wapenhandelaren.

De synopsis suggereert dat Cruz niet terugkeert, maar dat er waarschijnlijk een nieuw lid aan het team wordt toegevoegd. Dit is de helicopterpiloot Josie, die door wordt gespeeld door Genesis Rodriguez.

Grotere rol


Naast Joe en Kaitlyn zien we ook Byron (Michael Kelly) terug, evenals Freeman in de rol van Billings. Eerder werd al bekendgemaakt dat Freemans rol in het tweede seizoen groter wordt. Dit suggereert dat 'Lioness' meer te maken krijgt met overheidsinstructies in dit nieuwe seizoen, dat ongetwijfeld weer vol spectaculaire actie zal zitten.



Het tweede seizoen van Lioness kun je vanaf 27 oktober bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij je ook zo vermaakt met Lioness seizoen 1?

  • Zeker

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet echt

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen