search
Historische spektakelserie van de troon gestoten in de Top 10 van Prime Video
Series / Featured

Historische spektakelserie van de troon gestoten in de Top 10 van Prime Video

Deze bloedstollende epische serie neemt niet langer de koppositie in.

Het 'swords and sandals'-genre roept onmiddellijk beelden op van de spectaculaire films uit de jaren 50 in Hollywood. Producties als Ben Hur en Spartacus waren minstens zo beroemd om de visuele vormgeving als om het verhaal.

Those About to Die speelt zich af in het jaar 79 AD en biedt een vergelijkbare pracht. De serie stond stevig op de eerste plaats en verloor deze door de première van The Rings of Power. Momenteel staat het gladiatorenverhaal op de derde plaats.

Keizerlijke kringen


In het Rome van de eerste eeuw moeten gewone mensen vermaakt worden en dit gebeurt middels de welbekende brood en spelen. Keizer Vespasianus (Anthony Hopkins) is na een bloedige burgeroorlog aan de macht gekomen.

Hij besluit dat er een nieuw amphitheater moet komen om spannende gevechten te bieden. Dit wordt het Colosseum, waaraan duizenden mensen zullen werken. Het verhaal speelt zich af in keizerlijke kringen, maar ook in de kringen van de beroepsgladiatoren.

Vermaak


De serie heeft blijkens kijkersrecensies een trage eerste aflevering, maar komt daarna goed op gang. De paardenraces, visuele effecten en historische sfeer worden geprezen, waardoor Those About to Die voor het nodige vermaak zorgt.



Those About to Die is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Those About to Die: heb jij de serie gezien op Prime Video?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen