search
IJzersterk ontvangen serie na één seizoen gecanceld door Netflix
Series / Nieuws

IJzersterk ontvangen serie na één seizoen gecanceld door Netflix

Dead Boy Detectives heeft geen langer leven in het 'Sandman Universe' van Netflix.

Dit jaar cancelde Netflix nog niet zo heel veel series. The Brothers Sun is eigenlijk de enige grote productie die de streamingdienst in 2024 cancelde, na een seizoen. Nu komt er een andere grote titel bij.

Variety meldt dat Dead Boy Detectives geen tweede seizoen krijgt. De serie is gebaseerd op personages van de DC Comics/Vertigo en het debuutseizoen verscheen eind april op Netflix.

Sandman Universe


Oorspronkelijk werd Dead Boy Detectives ontwikkeld voor HBO Max, maar nadat de serie The Sandman een succes was op Netflix verhuisde Dead Boy Detectives naar die dienst. Netflix leek een 'Sandman Universe' op te bouwen.

De bovennatuurlijke detectiveserie deed het goed bij de critici. De Tomatometer staat op een bijzonder sterke 92 procent na 52 recensies. De Popcornmeter staat op een vergelijkbare 90 procent.

De Critics Consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Dead Boy Detectives breidt het Sandman-universum uit met een verslavende, vermakelijke paranormale fantasyserie vol spanning, romantiek en angst."

Dead Boy Detectives


De hoofdrollen werden gespeeld door George Rexstrew als Edwin Payne en Jayden Revri als Charles Rowland. Bekijk hieronder de trailer voor het eerste en tevens laatste seizoen.



De synopsis: Twee tienergeesten werken samen met een helderziende om mysteries op te lossen voor hun bovennatuurlijke klanten, totdat een machtige heks hun plannen dwarsboomt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Baal jij van dit bericht?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen